Oli selvästi aika nousta seuraavalle tasolle, niin valokuvaajana kuin jälkikäsittelyssä. Mallina toimi jälleen upea Salli. Lähdettiin siitä, että nyt kuvataan glamour-henkisiä kuvia, isketään vastavaloon siten, että flaret näkyvät kuvassa, revitellään ja jälkituotannossa vielä kunnolla kuville kenkää.

Noh, flaret jäivät, eivätkä nuo lopulliset ruudutkaan varsinaista revittelyä ole alkuperäisessä mielessä. Kävi nimittäin niin, että eräs asukokonaisuus yhdistettynä sopivaan meikkiin ja aiheeseen sopivaan eleettömyyteen jätti kaiken muun varjoonsa. Näin ollen alkuperäisestä usean sadan raakakuvan joukosta pystyin jälkikäsittelemään loppuun asti vain nämä kolme kuvaa. Muut olivat yksinkertaisesti näihin verrattuna liian tylsiä, jolloin motivaatio edes yrittää tehdä muille mitään oli olematon.

Tyyni kuori

Totta puhuen olin sen verran tyytyväinen näihin valittuihin, ettei se edes haitannut. Jälkikäsittelyssä tosin annoin palaa näiden kanssa senkin edestä: taustan täydelliseen hävittämiseen ja lookkiin sopivan “ylimuovisuuden” tekemiseen vierähti tovi jos toinenkin. Gimpin wavelet decompose-työkalu alkoi tulla tutuksi. Myös piirtopöydän hankinta käväisi mielessä, kun wavelet-tasojen hinkkaaminen hiiren kanssa alkoi käydä ranteeseen.

Tyyni kuori

Tyyni kuori